Spring naar content

Versie: 01/09-04-2020 Aan dit document kunnen geen rechten worden ontleend.

Geiten

Klik hieronder op de bedrijfssituatie die voor uw bedrijf van toepassing is.

Bedrijfssituatie

Info content

Heeft u minder dan 500 geiten (totaal aantal geiten uit categorie C1+C2+C3)? Dan hoeft u vanuit de Interim Omgevingsverordening uw stalsysteem niet aan te passen.

Heeft u 500 of meer geiten (C1+C2+C3)? Bepaal dan hiernaast uw bedrijfssituatie.

Houdt u geiten op biologische wijze (dit blijkt uit een aanmelding of certificaat van Skal)? Dan hoeft u uw stalsysteem niet aan te passen.

1

Uw stalsysteem is jonger dan 15 jaar (om precies te zijn: de eerste milieu- vergunning/melding voor uw stalsysteem is minder dan 15 jaar onherroepelijk). U moet uw stalsysteem aanpassen als er 15 jaar zijn verstreken sinds het eerste toestemmingsbesluit onherroepelijk is.

2A

Uw stalsysteem is ouder dan 15 jaar (om precies te zijn: de eerste milieuver- gunning/melding is langer dan 15 jaar onherroepelijk) en het stalsysteem voldoet niet aan bijlage 2 van de Interim Omgevingsverordening.

U kiest ervoor om een reeds erkend stalsysteem uit de Regeling Ammoniak en Veehouderij te gebruiken.

2B

Uw stalsysteem is ouder dan 15 jaar (om precies te zijn: de eerste milieu- vergunning/melding is langer dan 15 jaar onherroepelijk) en het stalsysteem voldoet niet aan bijlage 2 van de Interim Omgevingsverordening.

U kiest voor een innovatief stalsysteem dat nog in ontwikkeling is.